SRB

Tehnologija

Naše procedure su striktne i podrazumavaju poštovanje međunarodnih standarda u proizvodnji zdrave hrane. U tu svrhu biramo najbolje sadnice, koristimo najkvalitetnije proizvode za ishranu i zaštitu biljaka, poštujemo životnu sredinu, posedujemo modernu tehnologiju, imamo visoko obučene radnike i menadžment. Duboko zamrznuto voće proizvedeno je u skladu sa standardima kvaliteta: HACCP, BRC 7, IFS 6 i Halal.

Kako nam je cilj izuzetan kvalitet plodova, pored obrađivanja sopstvenih malinjaka, ugovaramo uzgoj jagodičastog i bobičastog voća sa kooperantima koji su iz naše najbliže okoline.

Poznajemo svakog poljoprivrednika od koga otkupljujemo voće dugi niz godina što nam obezbeđuje kompletan uvid u način gajenja svake sorte. Konstantno unapređujemo kvalitet našeg proizvoda - pratimo i sponzorišemo skupove koji se bave razvojem i sociologijom sela, bavimo se edukacijom proizvođača i radnika u samim zasadima kao i berača.

Tereni na kojima se nalaze zasadi su nepristupačni za mehanizaciju, tako da se svi radovi obavljaju ručno, čime su zagađenja zasada potpuno eliminisana. Primenjujemo najkvalitetnija veštačka đubriva i hemijska zaštitna sredstva sa zelene liste dozvoljenih i registrovanih u Srbiji. Pratimo regulative u svetu i izbacujemo iz upotrebe sredstva koja nisu dozvoljena u svim zemljama.

Poljoprivrednici sa kojima sarađujemo popunjavaju kalendar izvedenih radova, tako da uvek imamo uvida da li se ishrana i zaštita biljaka radila u skladu sa planom. Preko naše poljoprivredne apoteke vršimo edukaciju proizvođača uz program zaštite i ishrane biljaka.

Veliki značaj pridajemo zdravlju i higijeni naših zaposlenih koji su u obavezi da vrše redovan sanitarni i zdravstveni pregled.

Naša moderna i dobro opremljena hladnjača nalazi se u samom centru sirovinske baze. Prevoz voća od plantaža do prerade je izuzetno kratak, te voće zadržava svežinu i nutritivne vrednosti.

Duboko zamrznuto voće, spakovano u kutije i regale, skladišti se u komorama na temperaturi od -20°C.