SRB

O Nama

DOBRO DOŠLI
U SVET JAGODIČASTOG I BOBIČASTOG VOĆA

Mi smo All Berries d.o.o. Ivanjica, privatna kompanija, osnovana 2014. godine.

Bavimo se proizvodnjom, zamrzavanjem i prodajom voća. Imamo sopstvene zasade na kojima proizvodimo maline sorte Willamette (90%) i Meeker, kao i kooperantsku proizvodnju malina, kupina, jagoda, višanja, šljiva, borovnica i ribizli. Svi poljoprivrednici sa kojima sarađujemo su iz ivanjičkog kraja.

Kompanija All Berries, kao društveno odgovorna kompanija izuzetno vodi računa o svojim resursima. Tu na prvom mestu mislimo na prirodne resurse kao dragocen i naizgled besplatan benefit, a zatim i na ljudske resurse, te sarađujemo sa proizvođačima koji imaju ogromno iskustvo i dugu tradiciju u gajenju voća. Menadžment kompanije, kao i osnivači kompanije, posvećeni su očuvanju životne sredine, zahvaljujući kojoj je kvalitet voća koje ovde raste, a koje mi prerađujemo, iznad svih ostalih u svetu.

Organizujemo savetovanja i seminare i dovodimo predavače koji su stručnjaci u oblasti gajenja voća. Da bi naš proizvod ostao zdrav i kvalitetan, organizujemo predavanja, sarađujemo sa državnim organima, institutima i poljoprivrednim fakultetima. Organizujemo sanitarne preglede svih ljudi, od onih koji rade na plantaži, preko berača do zaposlenih u hladnjači. Posebno vodimo računa o ličnom zdravlju i higijeni svih zaposlenih.

KVALITET PROIZVODA KOJI IMAMO ZAHVALJUJUĆI PRIRODNIM RESURSIMA, ISKUSTVU PROIZVOĐAČA I MENADŽMENTA, ZAOKRUŽILI SMO IZGRADNJOM MODERNE HLADNJAČE I NAJSAVREMENIJOM OPREMOM ZA PRERADU

Naša kompanija ima dugogodišnju praksu gajenja malina na sopstvenim zasadima.

Tajna kvaliteta naše maline je u njenoj proizvodnji na malim porodičnim zasadima, sa ručnom berbom.

Poznajemo svakog našeg kooperanta od koga otkupljujemo ostalo bobičasto voće, jer su to naše komšije, rođaci ili porodice zaposlenih u našoj kompaniji. Tako stičemo uzajamno poverenje, upravljamo proizvodom i podižemo njegov kvalitet.

Naša moderna i dobro opremljena hladnjača nalazi se u samom centru sirovinske baze, poznatoj po ruži vetrova i zdravim vodama, a pod zaštitom je i UNESCO-a.

Prevoz voća od plantaža do prerade je izuzetno kratak, te voće zadržava svežinu i nutritivne vrednosti.

Koristimo vrhunsku zaštitnu opremu za naše osoblje i radnike jer brinemo o njihovom zdravlju, a ujedno štitimo zdravstvenu ispravnost našeg proizvoda.

Zdravo voće, gajeno na tradicionalan način, prerađujemo i prodajemo.

Posedujemo sertifikate HACCP, BRC 6, IFS 7 i Halal a usmereni smo i ka pribavljanju novih.